marți, 22 aprilie 2014

Salată de fasole cu sparanghel și avocado

Pentru zilele de după miel, drob, ouă, cozonaci și prăjituri cu multă cremă din unt frecat cu zahăr.
Am folosit:
- cam un pumn de fasole boabe, fiartă (poate fi și din conservă)
- 3-4 fire de sparanghel
- jumătate de avocado
- ceapă verde, cât suportă fiecare
- pătrunjel proaspăt
- mărar proaspăt
- ulei de măsline
- zeamă de lămâie
- sare, piper
Sparanghelul l-am feliat cu unealta de curățat cartofi, de au ieșit fâșii-fâșii.
Avocado l-am tăiat felii. Patrunjelul, mărarul și ceapa le-am mărunțit.
Evident, toate le-am amestecat apoi într-un bol. 
Ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare, piper.
Gata!

Abia m-am oprit din mâncat să fac o poză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu